Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Rioterra |
17 September 2005, 06:05 PM
|
||
|
Обожаю эту украинскую группу, особенно их песни «Несчастный случай» (IMG:style_emoticons/default4/crybaby.gif) и «Без бою» (IMG:style_emoticons/default4/death.gif)
|
||
Rioterra |
17 September 2005, 06:16 PM
|
||
|
так нашла
Шо ж це я, шо ж це я не зумів Зупинитися вчасно, все ясно Зі мною тепер і назавжди, пізно не йти Не йди від мене Я налию собі, я налию тобі вина А хочеш із медом Хто ти є? — Ти взяла моє життя І не віддала Хто ти є? — Ти випила мою кров І п'яною впала Твої очі, кличуть, хочуть мене Ведуть за собою Хто ти є? Й ким би не була ти Приспів: Я не здамся без бою Я не здамся без бою Шо ж це я, шо ж це я не зумів Зупинити себе, тебе... Сьогодні Сьогодні так вив, без тебе сумую Сумую без тебе, накинь шось на себе Я налию собі, я налию тобі вина А хочеш із медом Хто ти є? — Ти взяла моє життя І не віддала Хто ти є? — Ти випила мою кров І п'яною впала Твої очі, кличуть, хочуть мене Ведуть за собою Хто ти є? Й ким би не була ти Приспів: Я не здамся без бою Я не здамся без бою Програш(вокаліз): Я налию собі, я налию тобі вина А хочеш із медом Хто ти є? — Ти взяла моє життя І не віддала Хто ти є? — Ти випила мою кров І п'яною впала Твої очі, кличуть, хочуть мене Ведуть за собою Хто ти є? Й ким би не була ти Приспів: Я не здамся без бою Я не здамся без бою Я не здамся без бою вроде все поняла, хотя украинский не секу (IMG:style_emoticons/default4/wub.gif) |
||
Текстовая версия |
Сейчас: 19th January 2025 - 02:53 AM |